Terroir

Een steakhouse waar de oorsprong van het product geproefd kan worden

Steakhouse Terroir laat zien dat eenvoud bedrieglijk kan zijn. Achter de gerechten van op zichzelf staande ingrediënten gaat een keten van kwaliteit schuil, waar producten de smaak meekrijgen van de plek van hun origine.

Verwacht bij Terroir geen standaard stuk vlees met garnituur. Chef Merlijn van der Krogt serveert zijn gerechten per gewicht en zet groente op dezelfde hoogte als vlees, kaas en wijn.

Aandacht voor detail beperkt zich niet tot het eten, maar vormt ook de kern van de service.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden